Трактор 2014 Mahindra Max 25 Loader

Когато Mahindra представи Max състав обратно през 2012 г., съобщения за пресата, наречени тези трактори игра преобразуватели. И защо не? Комбинирането на тежкотоварни шаси с пълна дължина, с по-големи гуми и мощни хидравлика, които доведоха до товарач и триточков теглич (3PH) носимости далеч по-големи, отколкото преди това на разположение в този клас на трактор със сигурност грабна вниманието на състезанието. Фал извика други производители. Те не бяха субкомпактни (SCUTs), но компактни комунални трактори (съкращения) в маскировката. Потребителите не се грижат за семантиката. Продажби номера скочиха.
Ние първо се изпитва ранен Max 22 през февруари на 2012 г., а след това по-големите Max 28 XL 3 месеца по-късно. Докато ни хареса размера пакет на Макс 22, ние оценено на добавената мощност на Max 28, и се чудеше как Max 22-големина Max 25 може да се справят с една и съща по-голям обем на двигателите, използвани за Max 28. Тази седмица имахме шанс да разберете и да докладва, че нашите открития са положителни. Но първо, нека да копаят в техническите подробности.

Макс 25 размери са идентични на Макс 22 с дължина е 104,1 „и ширина 50.7“. Вмъква в тежки мито чугун шаси е по-голям 80,4 CI Mitsubishi агрегат на Макс 28, с изключение, че операционната оборотите е набран по 100 до 2500. изход е 25.5 брутния конски сили, с мощност излитане (ВОМ) Оценка на 20. 540 оборота в минута в задния ВОМ се достига при икономично 2376 скорост оборотите на двигателя. А средата на ВОМ е стандартен и достига номинален 2000 оборота в минута при малко по-висока, но по-малко от скоростта на конкуренцията двигател на 2556 оборота в минута.
Изход от дизелов мелница се изпраща чрез вал с два гама хидростатично предаване на контролирана от педал педал. Въпреки, че това не е нашата предпочитана настройка, системата предлага добре модулиран контрол над 0-9.6 MPH напред и 0-4.9 диапазони на скоростта на обратната MPH. Позиционирането на крачната е такава, че да побира тези, които предпочитат да използват своя пръст да пътува напред и петата си да се обърне, както и тези, които предпочитат да се промъкнат им пръст отдолу и повдигнете да се обърне.

Хидравлика са отворени център, пълен живо с 2.7 GPM ще нужди сервоуправление и 4.6 GPM ще изпълни изискванията (7.3 GPM общо). контрол позиция е стандарт, така че едно изпълнение може да бъде върнато на същия оператор избираемо време позиция време. 3PH капацитет на повдигане е от ООН сган-като 1400 кг.