2015 John Deere Трактори

Ние сме свикнали да няколко нови изненади при John Deere продуктови бъдат показани, но на по-скорошно събитие в Милуоки, Уисконсин. Deere, наречено „Подвластни на олово,“ дълбочината на нови продуктови предложения ни хвана неподготвени.
Програма за деня включваше късна регистрация сутрин, на обяд, а след това пътуване поле, за да изпитат новите продукти от първа ръка, следвани от време клас и след това първи клас мултимедийна презентация. Пристигане рано в нашия хотел, ние открихме, папка, съдържаща огромен 19 съобщения за пресата. Еха!

трактори New John Deere са на показ в конгресния център.
Около 25 представители на медиите бяха взети на място в близката Оук Крийк, където представители на John Deere чакаха заедно с много зелени оборудване. От непосредствен интерес, тъй като ние изтеглен в е гигантска жълта 460E съчленен самосвал на вързано към 9520R. А „това щеше да бъде забавно“ въздух отекна. Автобусът ни доведе до серия от големи палатки, където се разделя групата между две учебни презентации и трета, която ще получите за задвижване на трактори първия. Както късмет ще го има, Tractor.com е бил част от групата за управление на МПС.The John Deere 9520R показа своята сила чрез издърпване на камиони.

В Ride н Drive, попита представител на John Deere, „Бихте ли искали да шофирате или да се вози на мястото на инструктора?“ Секунди по-късно бяхме зад волана на нова 620-конски сили 9620R. John Deere проповядва безопасност, така ни Ride п диск започна със закопчаване на предпазните колани, преглед на контроли, които смятат, семеен запознат с 7R тествахме в Columbus миналата година, последвана от добре да огън на Cummins агрегат (толкова дълго, колкото ние наду клаксона на рог преди да се ангажира новото предаване E18). 9R трактори се предлагат в два варианта: ставната или писта и с конски сили оценки, вариращи от 370 до 620. Повечето от тракторите тестовите ставната се качи на 800 секции гуми – персони, при всичките четири колела – и очакването е, че конфигурацията със сигурност ще бъде една шепа да останем на пътя. отговор на John Deere: Active Steering Control (ASC), която буквално държат волана усилия за един-пръст лекота. И когато скоростта популярна нагоре – когато може да се очаква голям ставната трактор да бъде предизвикателство да държи линията – системата ACS наистина блестеше.