New Holland Boomer 54D и Cab – част 2

Спазването на строги изисквания за емисиите EPA Tier 4B идва без да е необходимо за дизелово изпускателната гориво (ДЕФ) допълнения или филтър за твърди частици (DPF), който трябва да мине през топлинна интензивно регенеративни цикъла. За изхода на 46D мощност е 46 бруто при по силата 2600 оборота в минута и 36 излитане (ВОМ), докато предмет на парче тази седмица е класиран на 54 бруто и 43 ВОМ конски сили. Въртящият момент е 133 Нм., Така че има много грухтене на чешмата за да удря високата трева с въртящ се нож или по време на високо товарач работоспособността.

За сравнение: Прочетете ревюто на 2014 Mahindra 5010 Cab Gear

постоянно предаване скорост на EasyDrive Series II (CVT) е толкова лесен за използване, тъй като би могло да се получи. За да стане по-бързо или забави, просто натиснете или натиснете оранжево полето педал. За да промените посоката, приплъзване лявата страна лоста в съответната позиция. Не е необходимо пресяване или съединител – някога. Максималната скорост за 54d е 18.6 mph, така че онези далечни области ефективно стават само малко по-близо. Ускоряване и забавяне характеристики са програмируеми, за да се поберат заявление или оператор предпочитание.

Open гара New Holland Boomer 54D и Cab

Качи се в SuperSuite Cab (версия открита станция също е на разположение) и ще получите пълна 360-градусова гледка от вътре. И двете врати са с газови пружини и люлка широк за достъп, и двете имат стъпки, така изход е възможно и от двете страни. Луксозната плат покрит Accommodator седалка има спиране на тегло регулируема и може да се завърта на 20 градуса надясно, и в комбинация с широката гама от корекции наклон / телескоп кормилни, означава, че перфектна позиция за тези дълги дни в областта е само част кликвания.