New Holland Boomer 54D Cab Трактор – част 1

Boomer трактори отдавна следват една проста формула: луксозни функции с способен мощност в размер на пакетите привлекателни за различни потребители, вариращи от собственици на земеделски стопани.
На изложение в Националния Земеделска техника проведе в Луисвил втората седмица на февруари, New Holland е в празнична режим. Всички наоколо бяха жълти и сини знамена и стикери празнуват 120 години (1895 – 2015) на горд наследство. Новите продукти са в изобилие, включително TS6, Т7 трактори, C7 и C10 съчетава заедно с един наистина чист симулатор, който наистина взриви деца и възрастни, както и. И докато новите трактори и комбайни са без съмнение важни допълнения към вече важен производител подреждане на който със сигурност ще украси Tractor.com страници в близко бъдеще, това е един компактен полезност трактор, носещ името Boomer че пленени нашето въображение.

New Holland Boomer 54D Cab

The Boomer 54D, заедно със своя 46D брат, всички са нови за 2015 г. За феновете Case Farmall г. 45С и 55С ще бъде целува братовчеди. В случай на близнаците Boomer, мощността идва от 2.2L трицилиндров турбо двигатели, които използват рециркулация на отработилите газове (EGR) и прахови частици (PM) катализатор за контрол на азотни окиси (NOx). Системата PM използва катализатор дизел окисление (DOC), за да се превърне азотен оксид (NO) в азотен диоксид (NO2) и събиране на сажди и горивната камера, която улавя останалата премиерът.